Teamuitje? Dan kom je naar Dinner in Motion

Teamuitje? Dan kom je naar Dinner in Motion

Mix business & pleasure bij Dinner in Motion

 

Het jaarlijkse teamuitje staat weer voor de deur en jij mag het dit jaar organiseren! Leuk natuurlijk, maar wat moet je nu toch weer verzinnen? Je wilt natuurlijk geslaagd en origineel voor de dag komen. Bovendien moet het voor iedereen leuk zijn, en moet er gelegenheid zijn om eventueel nog een speech of presentatie te houden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een bedrijfsfeestje mag organiseren met vooraf een diner? Eigenlijk zijn er zijn tal van redenen te bedenken voor een leuk bedrijfsuitje J En voor elke reden, hebben wij maar 1 oplossing; Dinner in Motion!

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant waar je met een grote groep mensen gelijktijdig dineert aan 1 lange tafel. Zowel rondom als op de tafel worden spectaculaire beelden geprojecteerd die samen met het 7-gangen-diner zorgen voor een sensationele beleving.

Het concept is niet alleen geschikt voor de particuliere bezoeker, maar juist ook voor zakelijke aangelegenheden. Beleef samen met collega’s een bijzondere avond met zelfs  eigen custom-made bedrijfsscène!

Het restaurant Dinner in Motion is wegens succes verlengd t/m eind september. Wil jij dit samen met collega’s meemaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!