Dinner in Motion succesformule

Dinner in Motion succesformule

PERSBERICHT

Utrecht, 31 juli 2017 – Het is het meest gehoorde woord voor ondernemers: ‘beleving’. Van het tanken van de auto, tot het drinken van een kopje koffie. De beleveniseconomie waarin wij ons bevinden vereist innoverende belevingsconcepten. Een goed voorbeeld hiervan is het succesvolle horecaconcept Dinner in Motion, een digitaal 360 graden restaurant gevestigd in megapand The Wall langs rijksweg A2 bij Utrecht.

Voor de vierde keer verlengd
Dinner in Motion is het nieuwe dinerconcept waarbij je dineert in een 360 graden projectie. Ook de tafel waaraan je eet wordt geprojecteerd en zit vol met special effects. De beelden die worden vertoond zijn spectaculair en afgestemd op de gerechten. Het concept, wat in eerste instantie  maar enkele maanden geopend zou zijn in The Wall, zal nu voor de 4e keer op rij verlengd worden naar eind oktober. “Op dit moment zijn we druk bezig met een permanente locatie. Sinds de opening is er ook veel interesse vanuit het buitenland. Momenteel zijn we alle mogelijkheden aan het bekijken.” aldus eigenaar Bram van der Vorst.

Trend in foodconcepten zet door
Dinner in Motion is niet het enige foodconcept dat inspeelt op de belevenisbehoeftes uit de markt. Waar het begon met foodtruckfestivals en pop-up restaurants, zijn inmiddels diverse andere initiatieven die hun intreden doen in Nederland. Zoals bijvoorbeeld Dinner in the Sky of VR-dining, dineren met een virtual reality bril. De horecabranche blijft zich vernieuwen met uiteenlopende concepten die inspelen op beleving. En de consument vindt het prachtig.

Maak het zelf mee!
Dinner in Motion is tot eind oktober te bezoeken in the Wall in Utrecht. Voor slechts € 69,- zit u aan tafel bij dit bijzondere restaurant en geniet u van een niet alledaags culinair 7-gangen-diner! Mis het niet en reserveer vandaag nog voordat u te laat bent!