Dinner in Motion gaat samenwerken met chef-kok Yuri Verbeek

Het digitaal dinerconcept Dinner in Motion (DIM) in Utrecht is een samenwerking aangegaan met de bekende en creatieve chef-kok Yuri Verbeek. Door deze nieuwe samenwerking wil de ondernemer Bram van der Vorst verder groeien op culinair gebied.

Het is niet te vergelijken met een sterrenrestaurant, maar ook niet met een dinnershow. We hebben het over Dinner in Motion, het meest bijzondere restaurant van Nederland, gevestigd in Utrecht. In een jaar tijd heeft het concept veel grote stappen gemaakt, en opnieuw slaan ze nu een brug met de culinaire wereld door de samenwerking met chef-kok Yuri Verbeek.

De bijzonder creatieve Delftse chef-kok Yuri Verbeek is naast eigenaar van de Kokkerie, onder meer bekend als auteur van diverse kookboeken, gastdocent bij de Cas Spijkers academie en columnist. Ook is Verbeek regelmatig te vinden op het podium. Tijdens deze kookdemonstratie annex theatershow laat hij het publiek op een humoristische manier genieten van zijn mix aan smakelijke ingrediënten waarin creativiteit, kennis en beleving de basis vormen. Naast al deze dagelijkse werkzaamheden won Verbeek  diverse culinaire prijzen en verzorgd hij intieme private dinners voor de grote der aarde.

Verbeek z’n manier van koken sluit nauw aan met het concept. ‘Het is oneindig, creatief en vernieuwend. Eigenlijk is het de combinatie van alle facetten wat DIM zo bijzonder maakt; beeld, geluid en smaak.  Gerechten komen met een andere gedachtegang tot stand en deze werkwijze past goed bij mijn manier van in totaal belevingen werken ’, aldus Verbeek.

Na een maand proefdraaien in december verwacht Verbeek een zeer waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere concept. Hij zal zich onder meer bezig gaan houden met de ontwikkeling van de huidige en nieuwe menu’s en nauw betrokken zijn bij de vaste keukenbrigade. Dinner in Motion inspired by Yuri Verbeek!

Eigenaar en founder Bram van der Vorst is ontzettend blij met de komst van Verbeek. ‘Dinner in Motion is een samensmelting van talenten. Het was nu dan ook echt tijd om onze culinaire mensen te gaan introduceren. Met de komst van Yuri willen we het concept naar een hoger niveau tillen. Op dit moment werken we volop aan nieuwe programma’s en gerechten.