Reserveren

Reserveer nu

voor Dinner in Motion

 

Nieuwe show in juni!

I.v.m. het coronavirus hebben we in juni & juli beperkte beschikbaarheid in ons restaurant. Om onze gasten veilig te laten dineren moet er extra ruimte worden vrijgelaten tussen zitplaatsen. Je kunt nu t/m 6 personen reserveren. Let op: je dient bij 3 personen of meer wél uit hetzelfde huishouden te komen. 

 

Op donderdag en zondag hanteren wij een prijs van € 59,- per persoon. Op vrijdag & zaterdag is dit € 75,-. Genoemde prijzen zijn inclusief het menu en exclusief drank. Je kunt kiezen tussen twee ontvangsttijden: 18.00u of 20.15u. Je zult ongeveer 30 minuten later aan tafel gaan.

Groepen vanaf 7 personen

Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden

 

Kom je met een groep van 10 personen of meer? Vul dan je gegevens in door op de knop groepen te klikken. Je ontvangt dan van ons bericht of er plaats is.

Reserveren is mogelijk op vrijdag en zaterdag voor groepen tot 36 personen.
Ben je met meer dan 36 personen? Kijk dan op onze pagina zakelijk voor de mogelijkheden.

Specials

Een aantal keer per jaar organiseert Dinner in Motion een speciale editie. Informatie over de verschillende events van de komende tijd vind je op de pagina specials.

Een dieetwens?

Liever geen vis, vlees of een andere dieetwens?
Geef het aan bij de reservering.

Vul hiernaast in het formulier jouw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact opnemen over de prijzen en de mogelijkheden.

-
-