Paas Special

Kom met Pasen aan tafel voor een lunch of diner 

Op zondag 12 april vieren we Pasen bij Dinner in Motion. Reserveer nu een plaats aan tafel voor een lunch of diner en kom culinair genieten met heel de familie.

Meer informatie

De ontvangsttijd voor de lunch is 12.00u. Voor het diner is de ontvangsttijd 18.00u. Het diner start een klein half uurtje later.

 

De lunch bestaat uit een 5-gangen menu en bedraagt € 59,-p.p. Het diner is een 6-gangen menu en bedraagt € 69,- p.p. Dranken zijn exclusief.

 

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar serveren wij een speciaal kindermenu en bedraagt € 49,- p.p.

Ook overnachten?

Wil je met Pasen ook overnachten in Eindhoven? Samen met Inntel Art Hotel hebben wij een leuke special samengesteld vanaf € 157,- per persoon. Dit is inclusief diner en drank- en wijnarrangement bij Dinner in Motion én overnachting bij Inntel inclusief ontbijt! Wil je meer informatie en reserveren? Neem dan contact op met Inntel hotels via 040-7513500

Reserveren

De reservering kan in de reserveringsmodule op deze pagina gemaakt worden. We vragen per persoon een vooruitbetaling van €5,-. Dit doen we om de reservering te garanderen aangezien dit populaire dagen zijn en ‘no shows’ willen voorkomen. Geen restitutie mogelijk.

 

Vergeet niet eventuele dieetwensen door te geven bij jouw reservering.

-
-