Partners

canon

Dinner in Motion werkt samen met Canon, die de 24 benodigde projectoren levert om de show te kunnen laten draaien. Van der Vorst: “In die projectoren zitten extreme groothoeklenzen. Die zijn uniek. Daarnaast hebben de projectoren ook allemaal eigenschappen die er voor zorgen dat het beeld en de lichtopbrengst optimaal is. Canon produceert deze projectoren, het bedrijf van Van der Vorst verwerkt ze zelf tot een product waarmee de show wordt opgetuigd.

heineken

Heineken gaat er als een van de eerste locaties zijn nieuwe brand H41 schenken. “Zij hebben de uitstraling die bij ons past”, legt Van der Vorst de keuze voor Heineken uit. “Kijk naar hun reclames, zoals die met het noorderlicht. Dat is natuurlijk visueel heel bijzonder. Zij zoeken grafisch naar bijzondere manieren om zich te uiten, dat sluit natuurlijk heel erg aan bij wat wij doen.”

Ampco Flashlight is een grote internationale speler in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Ze hebben Dinner in Motion dan ook compleet voorzien van deze elementen. Ampco Flashlight biedt creativiteit en vakkennis binnen de segmenten broadcast, theater, live- en corporate events. Dankzij deze uitgebalanceerde mix, een visionaire blik en gedreven medewerkers, handhaaft Ampco Flashlight zich aan de top van de entertainmentindustrie.

lightspeed

Lightspeed is hét alles-in-één horeca management systeem in de Cloud. Het helpt ondernemers opstarten, onderhouden en groeien. Van efficiënt bestellingen opnemen aan tafel en personeelsmanagement tot rapportage en boekhouding, ons POS kassasysteem voor restaurants, cafés en hotels biedt je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen.

woononline

Het complete interieur van Dinner in Motion is ingericht door Woononline.nl ! Een logische keuze: prachtig assortiment aan meubels en tevens ook gevestigd als winkel in the Wall. Ben je enthousiast over een stoel of tafel? Dan kan je meteen door naar de winkel. Erg handig!

douwe egberts

Douwe Egberts is het exclusieve koffiemerk van Dinner in Motion. Met zijn nieuwste professionele koffiemachines zullen zij na afloop van elke show voor heerlijke verse gebrande koffie zorgen.

moet champagne

’s Werelds bekendste champagnemerk mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst van partners! Dinner in Motion is trots samen te werken met champagnehuis Moët. Een glaasje champagne mag toch niet ontbreken op zo’n unieke avond?

rational

Rational is wereldwijd marktleider op het gebied van combi steamers en al sinds 1985 in Nederland. De apparatuur stelt de hedendaagse chef in staat topprestaties te leveren zonder uit te breiden in keuken of personeel.

fourcroy

Bij Dinner in Motion serveren wij alleen het allerbeste! Dus ook wijn van wereldklasse! Fourcroy Nederland is een wereldwijde importeur van wijn. Aan tafel bij Dinner in Motion dus ook gegarandeerd lekkere wijnen.