Moederdag special

Kom met Moederdag aan tafel bij Dinner in Motion 

Verras je moeder op zondag 10 mei met een bijzondere lunch of diner. Wat houdt de Moederdag special in? Uiteraard ons heerlijke menu, waarbij het dessert in Moederdag-stijl. En een gepersonaliseerde Moederdag scène met ruimte voor een lieve boodschap voor je moeder.

Meer informatie

De ontvangsttijd voor de lunch is 12.30u. Voor het diner is de ontvangsttijd 18.00u. Het diner en de lunch start een klein half uurtje later.

 

De lunch bestaat uit een 5-gangen menu en bedraagt € 59,-p.p. Het diner is een 6-gangen menu en bedraagt € 69,- p.p. Dranken zijn exclusief.

Persoonlijke boodschap voor je moeder

Je kunt tijdens je reservering bij ‘opmerkingen’ je persoonlijke boodschap achterlaten Deze boodschap mag maximaal uit 15 woorden bestaan. Ook kun je dit achteraf nog doen per mail via info@dinnerinmotion.nl. Dit kan tot uiterlijk donderdag 7 mei.

Ook overnachten?

Wil je met Moederdag ook overnachten in Eindhoven? Samen met Inntel Art Hotel hebben wij een leuke special samengesteld vanaf €157,- per persoon. Dit is inclusief diner en drank- en wijnarrangement bij Dinner in Motion én overnachting bij Inntel inclusief ontbijt! Wil je meer informatie en reserveren? Neem dan contact op met Inntel Hotels via 040-7513500

Reserveren

De reservering kan in de reserveringsmodule op deze pagina gemaakt worden. We vragen per persoon een vooruitbetaling van €5,-. Dit doen we om de reservering te garanderen aangezien dit populaire dagen zijn en ‘no shows’ willen voorkomen. Geen restitutie mogelijk.

 

Vergeet niet eventuele dieetwensen door te geven bij jouw reservering.

-
-