Annuleringsvoorwaarden

Please note cancellation policy is only available in Dutch

Annuleringsvoorwaarden Dinner in Motion

Annuleringsvoorwaarden individuen en groepen
Dinner in Motion Piazza 64 5611 AE Eindhoven

Tafelreservering

Wanneer een reservering voor uitsluitend een horecadienst bestaande uit het verstrekken van eten en/of drank (tafelreservering) is gemaakt voor één of meer individuen dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

1 tot 10 gasten

Het is mogelijk om een reservering online, telefonisch of via reservering@dinnerinmotion.nl te annuleren. Tot 17:00 op de dag voorafgaand aan je reservering is annuleren kosteloos. Daarna behouden wij ons het recht voor om een bedrag van €50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening te brengen.

Tafelreservering (groepen vanaf 10 personen)

Voor een reservering vanaf 10 personen vragen wij altijd een aanbetaling van het aantal gasten – 3. Dit doen we om de reservering te garanderen. Indien deze aanbetaling niet voldaan is binnen de afgesproken termijn (zoals vermeld op de factuur), zijn wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

Wanneer een reservering voor uitsluitend een horecadienst bestaande uit het verstrekken van eten en/of drank (tafelreservering) is gemaakt voor 10 of meer personen dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 14 dagen of minder maar meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 60% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 85% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde* verschuldigd zijn.

Het is mogelijk om een reservering online, telefonisch of via reservering@dinnerinmotion.nl te annuleren.

Tafelreservering (corporate dinner & besloten dinner)

Voor annulering van een Corporate Dinner of een Besloten Dinner gelden de volgende percentages van de reserveringswaarde die bij annulering door de klant betaald moeten worden aan het horecabedrijf:

  • Bij annulering meer dan 6 maanden voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 0% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn;
  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 10% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn;
  • Bij annulering meer dan 2 maanden voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 15% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn;
  • Bij annulering meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 50% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 14 dagen of minder maar meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 85% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn;
  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de gast 100% van de reserveringswaarde** verschuldigd zijn.

Indien de betaling voor een Corporate Dinner of Besloten Dinner niet voldaan is binnen de afgesproken termijn (zoals vermeld op de factuur), zijn wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

Specials

Bij specials, bijvoorbeeld tijdens een groot stedelijk event, met kerst of in samenwerking met een gastchef, wordt er een aanbetaling gevraagd van de volledige reserveringswaarde van deze special. Deze reserveringen zijn tot 21-dagen van te voren  te annuleren. De aanbetaling wordt bij tijdig annuleren (tot 21-dagen voor het gereserveerde tijdstip) terug gestort op de rekening van de gast. Wel brengen wij dan 2,5% administratiekosten in rekening over de totale waarde van de transactie. Bij annulering van een special binnen 21-dagen voor het gereserveerde tijdstip is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk.

Niet tijdig geannuleerd? 

Mocht je de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Dan hoeven wij geen rekening te houden met jullie komst. De totstandkoming van de overeenkomst, bij 1 tot 10 gasten, wordt gestart zodra de reservering is bevestigd. Bij groepen (vanaf 10 personen), een Corporate Dinner, een Besloten Dinner en een special is dit wanneer de (aan)betaling is voldaan.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

* De waarde van de reservering is de gemiddelde menuprijs van €69,- per gast. Dinner in Motion is gerechtigd dit bedrag naar eigen inzicht voorafgaand aan de reservering aan te passen.

** De waarde van de reservering van een Corporate Dinner of Besloten Dinner is de prijs zoals vermeld op de uitgebrachte offerte. Dinner in Motion is gerechtigd dit bedrag naar eigen inzicht voorafgaand aan de reservering aan te passen.