Dinner in Motion

EEN KEER ANDERS UITETEN DAN ALTIJD MAAR HETZELFDE RESTAURANT?

Uiteten gaan is natuurlijk leuk, maar het lijkt wel allemaal op elkaar. Je gaat aan tafel, krijgt de menukaart en bestelt jouw gerecht. Neemt er een drankje bij en kletst met je gezelschap. Om je heen zie je andere mensen dineren en er hangen wat leuke schilderijtjes aan de muur.

Wat als het héél anders kon? Eten in verschillende fantasiewerelden, zonder dat jezelf van tafel gaat. Niet aan een tafeltje voor twee, maar aan een hele lange tafel, uiteraard naast jouw gezelschap. Samen gaan jullie op avontuur en krijgen jullie verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes van de show.

Dat gevoel, dat is Dinner in Motion…

HET PROGRAMMA

 

Ontvangst

Aanvang show

 

After @ lounge bar

 

De show duurt gemiddeld 2,5 uur
Normaliter zijn wij geopend op vrijdag, zaterdag en zondag
Ga naar reserveren om de beschikbare dagen en aanvangstijden te bekijken

About

Bram van der Vorst is conceptbedenker en producent van Dinner in Motion. Van der Vorst heeft veel ervaring opgedaan met grote beeldprojecties, met name voor bedrijfsevenementen. Hij vond het jammer dat deze techniek ontoegankelijk bleef voor particulieren. Van hieruit is het idee ontstaan om de technologie te ontsluiten voor iedereen, in combinatie met top eten en drinken. Een totaalbeleving zoals die nog niet eerder is vertoond in Nederland.

 

Het was zoeken naar de juiste locatie om Dinner in Motion de ruimte en uitstraling te geven die het verdiend. Deze werd gevonden in het iconische gebouw ‘The Wall’ pal langs de A2, in het midden van het land.

 

Tevens is de unieke locatie waar Dinner in Motion zich in bevindt ook te boeken als eventlocatie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de organisatie.

bram van der vorst